Waarom een jacuzzi

Gun jou en je partner de tijd om na het werk eens bij te praten en tegelijk te ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving.
1393360004_6a44addb4cGeniet na een zware werkdag van het tot 40 graden (regelbaar) warm water in jouw jacuzzi. Lekker warm in de winter of verfrissend in de zomer. Het warme water en masserende hydromassagesysteem dmv verschillende jets is ideaal om te ontspannen en spierpijnen te verlichten. Hydrotherapie is het gecombineerde effect van warmte, massage en drijfvermogen. 1392500609_a1bdbaf423Dankzij het warme water worden de bloedvaten wijder, wat de bloedtoevoer naar beschadigde weefsels vergemakkelijkt. Daardoor worden zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd wat leidt tot een vlugger herstel van vermoeide spieren. Al onze toestellen worden bij u thuis geleverd met producten; zijn voorzien van Ozonators die het water 100% kiemvrij houden een automatische verwarming en filtersysteem.  Hygiëne verzekerd. Kortom, met een jacuzzi is ontspanning, dolle pret of een romantische tijd verzekerd !

 

Vandaag de dag worden wij door onze maatschappij geduwd om elke dag prestaties te verrichten. We worden geconfronteerd met deadlines, afspraken, verplichtingen en verwachte goals die er ons toe verplichten nog sneller te leven aan een tempo dat niet overeenstemd met ons natuurlijk ritme. We gunnen ons eigen lichaam geen rust meer. We hebben het de naam ‘stress’ gegeven. Keer op keer lopen we onze eigen gezondheid voorbij om ons een ‘betere levensstandaard’ te kunnen veroorloven, terwijl we het tegenovergestelde doen en niet meer luisteren naar ons lichaam. Onze fysieke levenskwaliteit wordt ondermijnd door de drang naar materiële luxe. Investeer in gezonde luxe, investeer in uw lichaam!

Hierbij kunnen wij u helpen!. Onze produkten en diensten zij gericht op het ontspannen en relaxeren van mensen.

RESERVEER    STEL EEN VRAAG